Xandra: ”Nu e usor sa fii in pielea unui jurat”

on

Provocarea Top10 Eurovision 2017 a ajuns la Alexandra Șipoș, cunoscută publicului sunb numele de Xandra. Finalistă în 2016 și 2017 aceasta afirmă că preferă mai mult postura de concurent decât cea de jurat. ” Nu mi-a fost ușor să intru în pielea juraților, dar am reuși într-un final. Îmi plac foarte multe piese anul acesta și cu greu am pus o ordine între ele”. Curioși de topul Xandrei?

1. Robin Bengtsson-I Cant Go On-Suedia: Piesa asta îmi dă o stare foarte bună care dă dependență și te face să o fredonezi non-stop. Atitudinea  și vocea lui Robin se îmbină perfect cu piesa și astfel  după părerea mea, este un moment demn de câștig! Good job, Sweden!

2. Anja Nissen-Where I am-Danemarca: Este o piesă foarte bine construită, complexă, care pune în evidență vocea frumoasă a Anjei. Interpretarea ei îmi transmite toate stările posibile! Love it!

3. Timebelle-Apollo-Elveția: Am un sentiment de mândrie când o văd și o ascult pe Miruna. Este româncă! Piesa este foarte frumoasă, cu mesaj puternic care m-a captat din prima clipă. Vocea și frumusețea Mirunei sunt speciale! Îi urez succes și sunt sigură că va avea un moment de neuitat!

4. Imri-I Feel Alive-Israel

5. Kristian Kostov-Beautiful Mess-Bulgaria

6. Isaiah Firebrace-Dont Come Easy-Australia

7. Lucie Jones-Never Give Up On You-UK

8. Francesco Gabbani-Occidentalis Karma-Italia 

9. Alma-Requiem-Franța

10. OG3NE-Lights and Shadows-Olanda

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.