Voi credeti in Sirene? Eu…nu prea…

Malcolm Lincoln at City Hall party 24.05.2010

Prin faptul ca ieri mi-a fost prea lene sa stau in fata laptop-ului si sa postez „momentul eurovision” asa cum v-am obisnuit, azi mi-am zis sa recuperez si sa pun doua clip-uri.
Urmatoarea tara despre care vreau sa va vorbesc e Estonia. Anul acesta a fost reprezentata de Malcolm Lincoln, un duo format din Robin Juhkental (solist) si Madis Kubu (bass) alaturi de Manpower 4 ca si backing. Numele acestei formatii provine dintr-o gluma, sau mai bine zis dintr-o greseala a unei participante la versiunea estoniana a concursului „Vrei sa fii miliardar”, unde a fost intrebata cum se numeste cel de-al 16-lea presedinte al Statelor Unite iar ea a raspuns in loc de Abraham Lincoln, Malcolm Lincoln.
Au participat in prima semifinala din 25 mai, dar nu au reusit sa se califice, nici vorba sa ajunga la performanta Estoniei de anul trecut, care s-a plasat pe locul 6 cu acea Elena Basescu de Estonia.
Baietii au obtinut locul 14 in semifinala cu melodia „Siren” cu doar 39 de puncte.
Personal m-am bucurat ca nu au ajuns in finala. Sincer va spun ca m-a ametit si mi s-a facut rau cat a dirijat solistul orchestra imaginara si cat de mult s-a invartit. Si dansul ala ciudat?A auzit cumva sirenele si l-au tulburat?  Treaba buna Estonia, sincer!!!!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.