Vine Apocalipsa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O

Unul din lista de prieteni a trimis un link cu o pagina de „like”. Si ghiciti a cui era! A Sfintei Parachiva! Acum satu si ma gandesc cat de idiot trebuie sa fii sa faci astfel de lucru. Multi si-au postat rugaciunile, dorintele, dar cel mai tare m-a amuzat unul care isi dorea o Dacie din 1979.
Stau si ma gandesc cat mai suporta Dumnezeu astfel de blasfemii…Si ne mai miram de ce se nasc copii handicapati, cu boli incurabile, de ce pe zi ce trece o ducem tot mai rau. Mai intrebati-i pe cei ce se inchina la astfel de lucruri. Sincer pe zice trece ma dezgust tot mai mult pe zi ce trece de oamenii din jurul meu, de caracterul lor murdar, de ideile preconcepute care le au despre oamenii din jurul lor! Incercati sa fiti mai buni unul cu celalalt, nu mai speculati despre capra vecinului si lasati sa va moara voua capra daca asta va face mai buni si mai demni. Lasati deoparte mandria si renuntati la falsitate. Cunosc multa lume care pare atat de credincioasa, dar cad ii auzi ce scot pe gura iti vine sa fugi. Poate ca aici am fost cam rau si nu e bine sa critici pe nimeni, dar asta e adevarul.
Am sa va postez cateva dintre rugaciunile adresate Sf. Paraschiva

1. 

Sfanta Paraschiva,iarta-ne dusmanii care ne gresesc si da-ne toate lectiile ce trebuie sa le invatam in aista viata. Multumesc ca ai intrat pe Facebook si esti prietena cu mine.


2. cu smerenie ma inclin in fata chipului tau divin, Preafericita Cuvioasa Parascheva , tu care inca din vremea studentiei mele in minunatul Iasi m-ai ocrotit si m-ai ajutat intotdeauna sa-mi iau toate examenele si sa fiu sanatoasa , mi-ai pazit copilul si casa , m-ai ajutat oridecate ori ti-am cerut sprijin , pentru acestea si pentru multe alte minuni care le-ai mijlocit pentru mine si familia mea ,iti multumesc si ma simt bucuroasa si in sigutanta cand stiu ca tu nu incetezi sa te rogi pentru fiecare si decisi pentru mine si ai mei.Slavita sa fii de-a pururi gingasa fecioara !

3. Sf.Paraschiva iarta-ne greselile si dane puterea sa mergem mai departe,minte si intelepciune,linistea sufleteasca,si indrumane pe drumul cel bun

4. Sfanta Paraschieva indeplineste-mi si mie o dorinta: Imi doresc un autoturism DACIA 1300 ! Fabricat din 1972 pana in 1982 !

5. ajuta-ma sfanta paraschiva sa mi se indeplineasca visul cel mai mare la care ma rog in fiecare zi ajuta-ma te rog esti facatoare de minune daruieste-mi minunea asta ajutai pe cei din familia mea si pe cei apropiati mie pentru sanatatea familiei mele si iarta-ne pacatele noastre.amin‌.
Si lista cu astfel de rugaminti continua. Rugati-va lui Dumnezeu sa va ajute

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.