Trăistariu all over

sursă foto: Radar de Media

Șoc în șou biz! Mihai Trăistariu este revoltat că Andra, Delia și Lora cântă îmbrăcate sexy! Și că se prostituează vestimentar! Ce glumă bună! Săracul, e așa invidios că fetele astea chiar cântă și sunt pe val, iar pe el de când și-a pus păr cu sula, nu-l mai bagă nimeni în seamă! El trăiește în trecut, mai exact în 2006, de când ne-a reprezentat la Eurovision cu piesa ”Tornero”, dar de atunci ce a mai făcut el ca lumea să-și mai aducă aminte de el? Păi s-a băgat în tot felul de scandaluri, a făcut fel de fel de acuzații, mai pe toate cântărețele de la noi numindu-le ”chiloțate”. An de an ne tot amenință că revine în concurs, că an de an sute de compozitori îi trimit piese, dar nu i se par la fel de bune ca și piesa cu care a mers în Grecia! Suferă de foarte multă nebăgare în seamă.
Uitați cine zice că cele 3 se prostituează vestimentar! Ia uitați cu ce fotografii își încântă zilnic fanii pe facebook! Aici e un link spre pozele postate de însuși marele Trăistariu. Și el apare în chiloți!
Cred că ar trebui să lași invidia la o parte și să te relansezi! Că de cântat știm că poți! Nu mai trăi în perioada Eurovision 2006!
În rest numai de bine!!!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.