Top10 Eurovision Tamy

Astazi provocarea ”Top10Eurovision” a ajuns la Tamy, o frumoasa artista ce a participat de doua ori la Selectia Nationala; prima data in 2009 cu proiectul IMBA si a doua oara, ca si Tamy in 2013.

Tamy spune ca Selectia Nationala a fost o rampa de lansare pentru ea, intrucat a avut o traiectorie ascendenta in cariera, ajungand la multe colaborari cu Adi Sina, fost Akcent. Asadar, haideti sa vedem care-i sunt preferintele in acest an in materie de Eurovision:

10. Franta: Bilal Hassani- Roi

 

9. Armenia: Srbruk-Walking Out

 

8. Cipru: Tamta: Replay

 

7. Malta: Michaela-Chameleon

 

6. Australia: Kate Miller-Heidke-Zero Gravity

 

5. Belgia: Eliot- Wake Up

 

4. Grecia: Katerine Duska-Better Love

 

3. Italia: Mahmood-Soldi

Nu stiu ce are piesa asta, dar e atat de catchy! Te prinde imediat la refren! Este o piesa moderna, cu sound de 2019, tipul e charismatic, sa nu mai zic talentat! Sa castigi San Remo nu  e un lucru de ici de colo! Italia va fi sus anul acesta. In primii 5!

 

2. Norvegia-KEiiNO-Spirit In The Sky

Norvegienii au ales o super piesa ce iti da un vibe pozitiv, un vibe nordic, adica au ceva autentic al lor! Piesa e foarte catchy, sound-ul imi place mult, e piesa numai buna de radio. Pacat ca la noi nu o sa intre pe niciun post de radio!Vor intra in top 10 din punctul meu de vedere!

 

  1. Azerbaijan: Chingiz- Truth

Azerii au ales anul acesta o piesa de winner! Piesa are tot ce trebuie pentru a fi mai sus de locul doi. Imi place foarte tare impletitura de sound modern cu muzica lor traditionala. Au facut o treaba buna. Si piesa lor s-ar potrivi pe radio la noi pentru a mai schimba putin registrul de muzica difuzat in acest moment. Are charisma, voce impecabila si un timbru interesant. Unde mai pui ca e frumos rau. S-ar putea ca editia din 2020 a Eurovisionului sa o vedem in Baku!

 

___________________

Ca sa o reperati pe Tamy de la Eurovision:

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.