Tom Dice…Si chitara lui

Stiu ca am neglijat putin promisiunea pe care v-am facut-o, dar am fost plecat in week-end cu cortul si nu am putut posta nimic, dar azi m-am horatat sa scriu despre Tom Dice, care a reprezentat Belgia anul acesta la Eurovision, cu piesa „Me and my guitar”. Fie vorba intre noi nimeni, nu a mai crezut ca Belgia va mai reusi sa se califice pentru finala, sa se mai califice din prima semifinala de pe prima pozitie si sa mai fie si favorita la castigarea marelui trofeu. Belgia nu s-a mai calificat in finala Eurovision din 2004!!!! Anul acesta se pare ca belgienii au ales corect.
Tom Dice s-a nascut in Belgia, in 25 noiembrie 1989. Debutul muzical l-a avut odata cu ocuparea locului 2 a bine-cunoscutei emisiuni X Factor. Tom a intrat in concurs in prima semifinala de pe pozitia 10. A reusit marea performanta de a se califica de pe primul loc, cu 167 de puncte. In finala a iesit pe locul 6, dar la inceput am crezut ca va castiga, pentru ca a reusit pe parcursul televoting-ului sa fie si pe prima pozitie, dar a fost permanent in Top 5.
Piesa pe care a interpretat-o, „Me and my guitar”  e compusa de el in colaborare cu alti doi compozitori. Este o balada romantica, cu niste versuri extrem de faine si sensibile. Mie imi place foarte mult piesa, de aceea o ascult si acum. 
In incheiere, as vrea sa va spun ca am auzit un zvon, cum ca Hadise, fata care a reprezentat Turcia anul trecut, se gandeste se se inscrie in competitia belgiana. Ar vrea sa reprezinte Belgia, pentru este a doua e tara, locuieste in Bruxelles de la varsta de 5 ani. Motivul pentru care s-a si inscris e pentru faptul ca e prietena foarte buna cu Kate Ryan, pe care ar vrea sa o „razbune” pentru faptul ca nu s-a calificat in 2006. Acum ce s-a intampla, ramane de vazut!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.