Suntem lesbi și nu prea

sursă foto: facebook Roller Sis

Nu știu dacă urmăriți emisiunea lui Capatos. Nici eu, dar aseară din lipsă de ocupație, tot schimbam posturile și șoc coaie, Roller Sis, surorile lesbiene, nu sunt lesbiene! Dar, vai, cum a fost posibil? Ele voiau să fie vedete adevărate, să fie cântărețe adevărate după cum ele au declarat. Au fost forțate să iasă la rampă cu lesbianismul ăsta!
Păi mă fetelor care nu mai sunteți lesbiene, nu cred că v-a dat nimeni în cap și v-a obligat să ieșiți așa la rampă, plus că sunteți afoane! Vai tu, Tom Boxer v-a obligat să vă faceți poze indecente pupându-vă și mângâindu-vă lasciv că voi vă iubiți și alte căcaturi de gen!
Acum nu mai susțineți că NU o faceți la mișto? Voi chiar credeați că suntem atât de dobitoci încât să nu ne dăm seama că e un circ mediatic pentru că de când Adi Sină nu v-a mai dat piese ați întrat într-un con de umbră? Acum Lora și DJ Harra nu mai sunt curve și invidioase? Că voi nu vă iubiți la mișto? Acum românii nu mai sunt niște needucați că nu vă înțeleg?
Sunteți atât de avide de publicitate încât la nici 24 de ore de la operația de siliconare ați venit în platou la Capatos, și ca lumii să i se facă milă de voi, ați venit într-un scaun cu rotile.
Măi fetelor, luați aminte la ce v-a spus psihologul Nicoleta Vascan, Lora și DJ Hara, voi chiar aveți nevoie de psiholog! Păcat de faptul că sunteți foarte frumoase.
Dacă vreți să fiți luate în serios ca și (h)artiste, munciți pentru asta și nu mai acuzați oamenii că v-au obligat să ieșiți la rampa întru-un anume fel. Pentru că nu sunteți legume și nu sunteți teleghidate.
Baftă multă!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.