Serbia si al ei Milan Stancovic

Milan Stancovic

Continuand cu videoclipurile pe care am zis ca am sa se postez, azi m-am hotarat sa vorbesc despre Serbia. Anul acesta aceasta tara a fost reprezentata de Milan Stancovic, cu o melodie compusa de bine-cunoscutul Goran Bregovic. Piesa se numeste „Ovo je Balkan” ceea ce inseamna ca „Acestia sunt Balcanii”. Sincer va spun ca la inceput nu mi-a placut absolut deloc, dar dupa mai multe ascultari si review-uri, am inceput sa o indragesc! 

Milan Stancovic s-a nascut in capitala tarii, in Belgrad pe 9 Septembrie 1987. De cand a debutat in 2007, a creeat un adevarat fenomen, „Milanomania”. 
Serbia a mizat pe el, care i-a adus un bilet in finala, caci anul trecut Serbia a ratat calificarea in finala, din cauza lui Marko Kon si al lui „Cipela”(Papuc). A socat pe toata lumea, cu look-ul pe care l-a adoptat, astfel ca toata lumea a ramas surprinsa, iar comentatorul britanic al carui umor nu o sa inteleg niciodata, afirmat in seara finalei despre el „Ca probabil l-a tuns maica-sa, acasa”
Milan a intrat in prima semi-finala, pe pozitia 7, reusind totodata sa se califice pentru seara finalei de pe pozitia a cincea cu 75 de puncte, reprezentand votul total din televoting si votul juriului de specialitate.
De retinut e ca a castigat premiul pentru cea mai proasta tinuta adoptata, „Premiul  Barbara Dex”, potrivit blog-ului lui Wiwi.
Please follow and like us:

2 Comments Add yours

  1. omg…il ador pe Milan Stancovic :x…ms mult de tot k ai scris despre el 😀
    app te asteptam la cj 😉 si cat de curand posibil…te pupacesc tare de tot…miss ur potatoes and garlic (stim noi accentul):))

  2. Andrei spune:

    da, da promit ca o sa vin! si o sa-ti fac cu garlic!!!!
    si eu te pup! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.