Scandalurile lor, suferința noastră

101207politicoPur și simplu sunt consternat de aberațiile pe care Antena 3 le emite zilnic. Sincer, pe mine nu mă interesează subiectele politice, și în facultate am învățat pentru că trebuia să trec, nu că mi-a plăcut. Sunt apolitic, nu mă interesează nici Băsescu, nici Iohanis, nici Ponta, nici restul. Sincer vă spun că eu nu pot ține pasul cu miniștrii, adică să le învăț numele, căci se schimbă mai des decât ne schimbăm chiloții.

Acum ceva minute, la Previziunile Zilei, cu o doamnă jurnalistă al cărei nume nu-l rețin, este foarte probabil să nu fi auzit de transparență jurnalistică. Vasile Blaga a declarat că sunt vinovați jurnaliștii de la A3 de acea ”plimbare” de la ora 17 de duminică. Păi ce plimbare a fost aia? Cu toți bătrânii schizofrenici care au ieși în stradă cu pancarte și lozinci? Așa se iasă mai nou la plimbare? Oameni buni, ăla a fost un protest în toată regula. Eu nu înțeleg de ce se victimizează atât! Mai și afișează că e ”post confiscat”. Cu ce a fost interzisă libertatea presei? Că încă se mai emite. Ăștia vor să scoată în stradă oamenii pentru că Voiculescu a fost arestat. Păi un om care a făcut câte a făcut el, trebuie să fie în libertate? Ce mi-a plăcut e victimizarea pe care și-a făcut-o vineri. Că până la 34 de ani a avut veceul în curte! Păi domnule Voiculescu, nu ești singurul care a crescut și a avut veceul în curte. Asta n-are nicio legătură ce ce a făcut el! Extraordinar! Ce să zic, i-o fi înghețat că mergea la veceu in curte! Până și verișoara lui l-a acuzat că a fost turnător la securitate!

Ăștia nu fac seară nu fac altceva decât să-l acuze pe Băsescu. Băsescu este rațiunea A3 de a emite, se respiră Băsescu în redacțiile lor. Ei alte subiecte nu știu, nu difuzează. Băsescu e de vină că plouă, că se produc inundații, alunecări de teren, etc! La un moment dat, chestiile astea erau amuzante, însă acum sunt iritante, să auzi același lucru la nesfârșit, exact ca pe o bandă stricată.

Această plimbare de duminică a fost un protest și o dovadă că televizorul spală creiere și manipulează sub cea mai ordinară formă. Pentru România va urma o perioadă foarte grea din toate punctele de vedere. Din scandalurile lor cine va avea de suferit? Vă zic eu, NOI și numai NOI! Că pe ei îi doare în botul pantofului că poporul va avea de suferit. Ei să fie bine, că restul nu contează! Nu știu de ce, dar așa am un feeling că cei de la A3 vor să repete momentul din decembrie 1989. Este exact ceea ce România are nevoie acum. Nu suntem destul de vai de steaua noastră.

Cum am mai spus, sunt apolitic, dar parcă uneori răbufnesc când văd atâta nesimțire din partea televiziunilor care tratează această meserie ca o bătaie de joc și o iau în derâdere. Nu mai există transparență, nu mai există obiectivitate sub nicio formă, nici perfectă, nici alterată. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. Dar totuși, eu am o nelămurire, de ce se afirmă în prostie de cei de la A3 că s-a îngrădit libertatea presei. Cu ce anume că nu i-a închis nimeni.

De aceea am și ales alt domeniu de activitate, despre care să scriu. Entertaining!

Nu vă lăsați manipulați nici de Băsescu&co, nici de Gâdea, nici de Badea, nici de Voiculescu! Gândiți singuri dragi români, că suntem un popor deștept!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.