Pierdut si uitat. Asa a si ramas!

„Lost and forgotten” este titlul melodiei cu care Rusia participa la Eurovision 2010.
Peter Nalitch and friends este numele trupei care a calificat Rusia la Eurovision-ul din 2010. De stiut e ca domnul in cauza a devenit cunoscut datorita filmuletelor pe care le-a postat pe Youtube interpretand piesa „Gitar” intr-o maniera proprie razand de felul in care vorbeste engleza. Intr-o luna de la postarea pe Youtube a reusit sa adune nu mai putin de 70000 de vizualizari si de aici succesul a venit de la sine.
In 2010 a fost ales sa reprezinte Rusia la Eurovision in Norvegia, trecand de prima semi-finala cu 74 de puncte clasandu-se pe locul 7. In marea finala a intrat pe pozitia 20, chiar dupa reprezentantii nostri reusind sa obtina locul 11 cu un total de 90 de puncte, puncte acumulate din votul juriului si din televoting.
Daca ma intrebati pe mine, piesa asta nu merita nici sa treaca de finala din Rusia. O piesa mediocra, o interpretare ciudata si dubioasa, o imbracaminte la fel de ciudata, a aparut pe scena nebarbierit si cu o veche fotografie in mana pe care o arunga in vant. Oare in seara finalei a gasit-o sub scena sau a avut doua poze la fel? Oricum acesta piesa a intrat in finala nu pentru calitatile si originalitatea piesei, ci pentru simplul fapt ca Mama Rusia are multi prieteni care voteaza pentru aceasta tara si in al doilea rand era ceva rusinos daca nu se califica, mai ales ca anul trecut concursul s-a tinut la ei. Aceasta melodie de incadreaza perfect in rama celui de anul trecut, femeia aia, Anastasia Prohodko cu o voce foarte puternica, spre deosebire de Pyotr Nalitch, dar cu o melodie care nu i-a pus deloc in valoare calitatile pe care le are. De stiut e ca a fost acuzata de inalta tradare tipa, pentru ca e este ucraineanca la origini, dar ratand calificarea in Ucraina si-a luat zborul in Rusia.
Revenind la prestatia din 2010 este o piesa mediocra, dupa cum am mai spus, si nu as asculta-o nici daca as fi platit. Sper ca cei care citesc acest post si le place piesa sa nu se supere prea tare pe mine. Si inca ceva, cred ca a luat locul altei piese din semifinala in care a participat! Trist…Si cred ca acea tara a fost Slovacia printre altele!


Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.