Nu mai criticați din ignoranță

 

Nu sunt fan Oana Roman, nu mă interesează viața ei, nu mă interesează cât balotează, dar unii dintre voi sunteți măgari. Băi frate, pe bune că nu înțeleg ce mama naibii are toată lumea cu ea. Toată lumea o critică, ba că e grasă, ba că bagă-n ea ca sparta! Păi mă, ăștia care n-aveți altceva de făcut decât să stați și să urmăriți emisiunile de cancan și să citiți știri stupide, mănâncă pe banii voștri? Vă cere vouă pentru shaorma pentru care o tot acuzați că o mănâncă? Chiar nu vă e rușine?

Și cine-și găsește să râdă de ea, toți cocalarii și pricăjiții care nici nu știu să-și scrie numele corect nici cu buletinul în mână. Ăștia care nu știu să semneze, o fac exact ca și atunci când poliția le ia amprente. Nu înțeleg de unde ura asta pentru un om. Măcar, dintre cei cae comentați aiurea în tramvai, v-ar duce doxa pe care-o purtați pe umăr pe un sfert pe cât o duce pe ea, lumea ar fi mai bună. În caz că nu știați și-a făcut studii pe la Paris la Sorbona. Ăștia care critică nici nu știu ce e aia. E o universitate de prestigiu din Europa, mai exact din Franța! Nici nu știu de ce mă mai mir,când jumătate din din populația României e semi-analfabetă. Mulți sunt și oral-fabeți, dar asta e altă poveste. Cât rău ar fi trebuit să facă un om ca să fie înjosit în halul ăsta? Părinții ei cum credeți că se simt? Sau ea? Când vede că întreaga mass-medie, alături de țara de părerologi o târăsc în mizerie.

România suferă de o boală extrem de gravă. De fapt de mai multe, de datul cu părerea și de invidie. Pentru că pe noi, ne freacă grija-n cur de ce face celălalt, unde și-o trage, cu cine, dacă se protejează. Nu ne interesează de propria persoană, nu ne interesează să vedem dacă noi suntem în regulă. Pe noi ne f**e grija de cât mănâncă Oana Roman. Și pe deasupra toți sunt profesori de gramatică, dar ei scriu ”mi-au” exact cum face pisica ”miau”. Până nu ne vindecăm de boala asta, vom muri pe patul ignoranței.

P.S. casă de piatră și să te bucuri de copil!

Please follow and like us:

One Comment Add yours

  1. adrianchetan spune:

    Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.