Morcovi tineri sau puicuțe proaspete?

De o bună vreme încoace, am și eu o nedumerire, pe care nimeni nu mi-a putut-o satisface. De ce fetele tinere, categorie de vârstă 18-25 preferă domnii trecuți de 35 de ani?
Nu era vorba că morcovul tânăr și găina bătrână fac supa bună? S-a schimbat zicala? Acum puicuța tânără și cu morcovul uscat și scorojit fac supa mai bună? Pe bune că eu nu înțeleg asta. Am și eu cunoștiințe care spun că nu au ce face cu un băiat de vârsta lor. Nu au subiecte de discuție, nu sunt pe aceeași lungime de undă. Să înțeleg că moda adusă de Monica(ca) Gabor a fost preluată de tot mai multe femei din România? Și nu e vorba că acei domni trecuți puțin de amiaz au o oarecare potență și stabilitate economică. Mă întreb ce fel de stabilitate îți poate oferi un tip care poate ajunge până la vârsta părinților tăi?
Voi cum preferați ciorba? Cu morcov tânăr sau cu puicuță tânără și cu morcov bătrân?

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.