Maxim VS Station 4

10621798_715394695182396_1504201980_nOdată cu lansarea și intrarea pe radio a  băieților de la Station 4, s-a pornit un război al fanilor în mediul online. Este amuzant să vezi că puștoaicele de 13-14 ani se ceartă care e mai bună ca și trupă!

 

Trupa ”Maxim” e compusă din 3 foști concurenți de la X-Factor, Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota și Alexander Laiu și un alt component ce a făcut parte din trupa Station 4.

Aceștia au fost luați sub aripa protectoare a lui Adrian Sînă, care le-a și compus piesa și biletul de intrare pe radio și în această industrie din România. Piesa e deja hit, ”Sărutări Criminale”, căci despre ea e vorba, a reușit să strângă peste 4 milioane de vizualizări pe Youtube.

De curând, au lansat o piesă nouă, care se numește ”Vreau să te…” care păstrează ca sound același ca și la ”Sărutări criminale.

 

Trupa Station 4 a luat naștere tot din concursul X-Factor, iar Antena Stars spune că e cel mai nou boyband din România și urmașii trupei Akcent.
Componenții trupei sunt Constantin Axinte Amza, Marian Stancu, Șerban Andrei și Tudor Alexandru. Ei sunt cunoscuți publicului datorită X-Factor cum am mai spus, dar și datorită participării la Eurovision- Selecția Națională 2013, unde au interpretat piesa ”Your Heart Is Telling Me So” , dar au făcut backing vocals pentru Renee Santana, ”What Is Love”,  tot în 2013. Ambele piese, atât a băieților de la Station4 cât și a lui Renee Santana a fost compusă de Mihai Alexandru, fostul soți al Nicolei.

Până la urmă din ceea ce am văzut postat ca și comentarii la piesele ambelor trupe nimeni nu copiază pe nimeni! După părerea mea de ascultător, au cam același sound. Dacă e să copieze pe cineva, îi copiază pe cei de la One Direction.

Răzvan, care e membru pe grupurile celor două trupe, afirmă că nu e vorba de niciun război între fani și că sunt doar niște exagerări ale fanelor înfocate.

”Trebuie să se știe ca membrii celor 2 formații nu au nimic unii cu alții. Acest „război” este creat doar între fani pentru ca fiecare încearca să își ridice trupa cât mai sus în lumea muzicală și din această cauză s-au creat și grupuri pe renumita rețea de socializare Facebook. Trebuie să se mai știe și faptul că în ambele grupuri sunt și fani care nu au legătura cu acest război. Sunt doar fani care îi susțin în limita bunului simț, decent și atât. Nu fac un tam tam din asta.”

Acum începe bătălia! Atât Maxim cât și Station 4 au lansat piese noi. Să vedem care va ”câștiga” bătălia și inima fanilor.

Vă provoc și la un poll:

[polldaddy poll=8261235]

Așa sună noua piesă a trupei Maxim:

Așa sună noua piesă a trupei Station4:

 

 

Please follow and like us:

14 Comments Add yours

 1. Samss spune:

  Frate !!!Nu vreau sa fiu nesimtita sau sa exagerez cu ceva dar noua piesa a baietilor de la Maxim este identica cu „What makes you beautiful’ de la One Direction!Pe langa asta nu stiu daca voiau sa semene intr-adevar cu acea piesa sau nu dar a iesit un Fail! Sry Xoxo

  1. a fost ideea lui Iulian Moga.. si apropo nu au numai ei video la mare.. asa ca mai bine taci!

 2. Zemba Irina spune:

  Station4 ♥♥

 3. MelMelii spune:

  Maxim <3 ♥

  1. pisicuta49 spune:

   daca nu iti place nu mai lasa comm

   1. DiDi Dianaa spune:

    Ma intreb oare..Gandesti cand scri aceste randuri ?!!!
    Daca nu iti place ,nu iti place si gata nu te-a fortat nimeni sa comentezi .Data viitoare tine-ti parerile pentru tine.

 4. Anish spune:

  Station 4 <3 <3 <3 <3 <3

 5. vitalis alex spune:

  Maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.