Lariss: „Anii petrecuți alături de Paula Seling m-au ajutat în cariera solo”

Lariss Dale PapiÎndrăgita artistă Lariss pe numele ei Larisa Borza, cea care a cucerit publicul român cu piesa ”Dale Papi” , povestește că experiența acumulată în timpul în care a făcut parte din backing-ul Paulei Seling a ajutat-o în cariera solo, dar și despre ce planuri de viitor are. Toate aceste lucruri le puteți citi într-un super interviu!

Reporter:  Bună Lariss. Ce faci?

Lariss: Hey, bună! Mă bucur de vară și de concertele pe care le am în perioada asta călduroasă.

Reporter: ”Dale Papi”, un succes nebun. Te așteptai la așa ceva?

Lariss: Tocmai din dorința de a avea o piesa reușită, nu m-am grăbit cu lansarea primului single. Am tot lucrat in studio la “Dale Papi” până când am simțit ca am cea mai bună variantă. M-am gândit că o să prindă piesa, dar, recunosc că am fost copleșită de feedback-ul pozitiv.

Reporter: Explică-ne puțin povestea ”Dale Papi”. Cum a luat naștere? Cu cine ai lucrat pentru piesă?

Lariss: „Dale Papi” este o piesa compusă de mine împreună cu Shift și David Ciente, în studioul “Midiots Production”. Ideea piesei mi-a venit pur si simplu, stăteam în casa, pe jos, turcește. Nu m-am gandit la nimic, am început să cânt. Băieții au văzut potențialul piesei și am început să o producem împreună, timp în care ne-am cunoscut foarte bine din punct de vedere muzical, iar în aceasta perioada s-a legat ți o prietenie între noi.

Reporter: Ai colaborat cu Paula Seling. Crezi că te-a ajutat această colaborare?

Lariss: Anii pe care i-am petrecut cântând în backing pentru Paula Seling mi-au pregătit terenul și am învățat în urma acestei experiențe cam cum stă treaba în industria muzicală. Am știut dintotdeauna ca nu voi face o carieră din backing, doar așteptam momentul oportun, care a fost în noiembrie 2014, când am lansat single-ul “Dale Papi”.

Reporter:  Ai fost în backing-ul ei în ediția Eurovision din 2010. Cum ți s-a părut această experiență? Te-a ajutat în munca de acum în proiectul Lariss?

Lariss: Sigur că da, normal că am evoluat cântând 4 ani alături de Paula și de colegii din trupa, iar experiența Eurovision este o amintire de neuitat. Abia venisem în București și imediat am plecat la Oslo, unde a avut loc concursul. E tare frumos să cânți chiar de la începuturile muzicale pentru un public extrem de numeros, cum a fost la finala Eurovision din Norvegia, unde am câștigat locul al treilea. A fost o experiență care mi-a dat pofta de a face lucruri mărețe în muzica și m-a motivat foarte tare sa o iau pe aceasta direcție – artist solo.

Reporter: Există posibilitatea de a te înscrie în cursa pentru a reprezenta țara noastră la Eurovision, de data aceasta în calitate de solist? Știu că ai fost întrebată dacă nu vrei să înscrii ”Dale Papi”.

Lariss: Nu, nu cred ca “Dale Papi” sau “Epana”, cele doua piese pe care le-am lansat (și nici măcar cele pe care urmează sa le am în curând), se înscriu în stilul Eurovision… Și nici nu sunt cea mai mare fană a concursurilor muzicale…

Reporter: Ești absolventă a Convservatorului din București. Care crezi că este rețeta succesului în România să rămâi în topul radiourilor?

Lariss: Nu cred ca exista o rețetă a succesului, trebuie sa ai încredere în forțele proprii, sa nu îți încalci principiile, să te dedici și implici în ceea ce faci.

Reporter: Povestește-ne puțin despre noua ta piesa „Epana”. Cu cine ai lucrat la ea?

Lariss: Cu aceeași echipa ca la Dale Papi, adică Shift ți David Ciente, colegii mei de la studio.

Reporter: Ce faci tu pentru a fi cât mai sus?

Rămân true și sinceră cu mine însumi, cât și cu cei din jur.

Reporter: Cu cei cu care ai fost la Eurovision, în ce relații ai rămas? Cu Andreea Moldovan, Ami, cum o știe lumea acum. Mai sunteți prietene? Dar cu Paula?

Lariss: În relații bune, normal. Ne vedem din când în când pe la evenimente și nu numai, ne pupăm, ne bucurăm reciproc de fiecare succes, numai ca programul atât de încărcat și de diferit nu ne permite să petrecem atât de mult timp împreună, ca pe vremuri, când și lucram împreună, e cumva firesc.

Reporter: În presă au apărut materiale cum că ești ”protejata” Alexandrei Stan. Cum comentezi acest lucru?

Lariss: Mă consider norocoasă de faptul ca am avut sprijinul Alexandrei Stan încă de la debut. A crezut și crede în continuare în mine.

Reporter: Cum am mai spus, succes nebun cu ”Dale Papi”. La ce să se aștepte fanii? Cu ce vei ieși la rampă?

Lariss: O să rămân în  același stil, mă caracterizează piesele în limba spaniola, sună sexy și senzual. Cine știe, poate o să incerc și portugheză pentru o viitoare piesă.

Reporter: Ce înseamnă proiectul ”Lariss”?

Lariss: O bucată mare din mine. Împlinirea visului meu profesional. O realitate pe care o trăiesc zi de zi.

Reporter: Lariss în 3 cuvinte

Lariss: Expresivă, puternică și intuitivă

 

Lariss_Epana

 

 

 

 

 

 

 

 

Lariss-Dale Papi

Lariss-Epana

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.