Lara Lee: Când voi simți că am o piesă bună, voi reveni la Selecția Națională”

Lara Lee
Lara Lee pe scena Selecției Naționale ©Andrei Faur

Frumoasa constănțeancă Larisa Mirabela Ciorțan sau cum e cunoscută acum Lara Lee este familiară publicului datorită concursului X-Factor și participării la Eurovision în 2012. Anul acesta a revenit în Selecția Națională cu piesa ”Superman, însă, din păcate nu a reușit să câștige biletul spre Viena. Chiar dacă nu a fost pe primul loc, Lara a câștigat inima fanilor. Vă invit așadar să citiți un super interviu cu frumoasa artistă de la malul mării!

Reporter: Bună Lara. Ce faci?

Lara Lee: Hey!! Sunt bine. Aștept vara. Aștept cât mai multă culoare în jurul nostru.

R. : Au trecut 2 săptămâni de la Selecția Națională. Cum te simți?

L. L. : Da…deja au trecut 2 săptamani. 2 săptamani în  care mi-am facut timp pentru mine,pentru odihna mea,  deoarece perioada „Eurovision” a necesitat multă pregătire, multă energie consumată, mult efort depus nu doar de mine, ci de întreaga echipă.

R. : Spune-ne și nouă, cine e Superman

L. L. : Superman nu reprezintă  o persoană anume și în niciun caz cunoscutul personaj zburător. Cred că în fiecare dintre noi există un Superman, cu toții putem să îi salvăm pe cei de lângă noi și să devenim eroi la un moment dat.

R. : Știu că s-au creat niște precedente în cadrul concursului, în ideea în care negativul tău a fost la volum minim. Ce alte probleme ai mai întâmpinat în timpul actului tău artistic? Cum comentezi cele întâmplate?

L. L. : Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii…au fost multe nereguli și nu ni s-au respectat cerințele. Ce mi se pare cel mai trist însă, este faptul că totul s-a întamplat într-un moment în care noi  nu am putut face nimic. De la repetiții au fost neclarități cu privire la grafică, lumini, cadre, însa totul părea ca se va rezolva până în seara cu pricina. Referitor la sunet, pot spune ca am fost păcalită, ceea ce am auzit în cască, nu a fost ceea ce s-a auzit în sala și la tv…în cască îmi auzeam vocea și negativul, însă fetele din backing vocals nu m-au auzit deloc. În momentul în care mi-am ascultat prestația, am fost uimită de răutatea oamenilor…și da, nu mi-a fost teamă să scriu pe pagina personală de facebook că a fost vorba de sabotaj. Am repetat aceasta melodie de sute de ori și nici măcar în prima zi nu am cântat-o așa cum s-a auzit la tv…emoții nu am avut si am fost foarte sigură pe mine. După ce am coborât de pe scenă, am știut că prestația mea a fost una bună și îmi mențin această opinie.  Ar fi prea multe de spus , iar eu nu vreau să isc conflicte sau comentarii răutăcioase prin simplul fapt că mi-am spus punctul de vedere.

R. : Nu ești străină de competiția Eurovision. Cum o compari cu experiența din 2012?

L. L. :  Nu pot face comparații. În 2012 am participat ca membră a trupei T&L, iar scopul nostru la momentul respectiv a fost să câștigăm popularitate. Anul acesta lucrurile nu au mai stat la fel. Am intrat în această competiție cu o piesa în care am crezut și m-am simțit mult mai pregatită.

R. : Cum ai simțit tu pe, pielea ta concursul, mai ales că a fost într-o sală de spectacole. Ai mai repeta experiența?

L. L. : Întotdeauna îmi face o deosebită plăcere să fiu pe scenă. Cu cât este mai numeros publicul, cu atat mă face să mă simt mai bine. Aș repeta experiența cu siguranță,  de această dată cu un sunet bun!

R. : Cum ai ajuns să lucrezi cu echipa de top, cea care a compus și pentru Margaret Berger, cea care a adus Norvegiei un loc 4 în 2013?

L. L. : Așa cum am mai spus și în alte interviuri, totul s-a întamplat pe facebook. La recomandarea unui prieten, cei de la MachoPsycho m-au contactat și mi-au trimis mai multe demo-uri. Mi-au placut mai multe piese, însă, piesa cea mai potrivita pentru această competiție a fost Superman.

R. : Exceptând piesa ta din selecție, ce alte piese ți-ai plăcut?

L. L. : Mi-a placut foarte mult piesa lui Tudor Turcu  –  Save us, dar și piesa ”A Milion Stars” a Luminiței Anghel.  Atât melodiile, cât si vocile lor sunt foarte puternice.

R. : Au fost alese reprezentantele tuturor țărilor. Ție care-ți place cel mai mult?

L. L. : Reprezentantul Azerbaidjanului, Elnur Huseynov are o piesă foarte bună, ”Hour Of The Wolf”, iar eu mă declar o fană a vocii lui.  Îmi place mult și piesa „Beauty Never Lies”, cântată de Bojana Stamenov din Serbia. De menționat ar fi faptul că am aparut și în clipul oficial al acestei melodii și chiar m-am simțit onorată că am putut „ajuta” la realizarea lui.

R. : Va mai urma o înscriere în competiție?

L. L. : Dacă voi considera că am o piesă potrivită pentru această competiție, cu siguranță voi mai încerca.

R. : Ce pregătești nou? Cu ce vei ieși la rampă?

L. L. : Sunt pe cale de a începe noi colaborări cu producători și artiști cunoscuți din industria muzicală românească. Deocamdată atât  pot spune. În momentul în care se va concretiza ceva, vă voi da de știre.

R. :  Piesa ”Superman” va avea parte de promovare?

L. L. : Sigur că da! Încercăm să promovăm internațional piesa ”Superman”, însă ne dorim să avem parte și de promovare națională.

R. : Ai avut o armată de fani în spate pe parcursul Selecției. Ce mesaj ai pentru ei?

L. L. : Într-adevăr, au fost foarte mulți cei care m-au susținut! Nu pot decât să vă mulțumesc și să sper că veți fi în continuare alături de mine! Am nevoie de susținerea voastră, pentru ca am un drum lung de parcurs  în cariera mea, iar voi sunteți cei care mă faceți să fiu puternică și să îmi doresc din ce în ce mai mult ca muzica mea să fie ca un pansament pentru sufletele voastre!

Aici puteți asculta piesa ”Superman”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.