Interviu Anca Florescu

sursa foto: Anca Florescu Public Page

Știu că meseria de jurnalist nu mai e privită cu ochi buni în zilele noastre, însă pentru mine e unul din acele momente când mă bucur că am ales să fac asta! Cunoști oameni foarte faini, cu un suflet curat și luminos. Asta mi-a insuflat și mie Anca Florescu cu a ei ”Hearts Collide”!

În opinia ta, care crezi că e rețeta succesului pentru Eurovision? Atât pentru Selecția Națională, cât și pentru concursul din Danemarca.
Rețeta succesului cred că e diferită pentru fiecare, dar a mea înseamnă foarte multă dragoste, înseamnă a-mi pune la dispoziție sufletul acelora care mă ascultă, înseamnă familie, prieteni. Mai înseamnă Dumnezeu și credință. Și muncă multă, determinare și bucuria de trăi fiecare clipă că poți cânta.
Ai putea să ne dai un micuț teaser legat de costume și show, atât doar cât să faci publicul curios.
Sigur că da. Ținuta mea este asigurată de Maria Lucia Hohan, și vreau să-i mulțumesc din suflet că mi-a oferit oportunitatea de a purta o rochie atât de frumoasă. Toate creațiile ei sunt decupate din povești, iar eu aveam nevoie de acest lucru pentru că asta întregește povestea pe care eu o am de spus pe scenă.

Interviul integral poate fi citit și ascultat aici

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.