Hit-ul verii?

De când mă știu am fost mai ciudat. Din toate punctele de vedere. Nici în timpul facultății nu m-am dezmințit.  O colegă mi-a zis că gusturile mele muzicale sunt foarte ciudate. A rămas punți surprinsă că-mi plac câteva piese de la Borgore, iar mai nou Skrillex. Aseară, am dat pe un post muzical și am auzit o piesă. ”No Lies” se numește, interpretată de un tip, Pitt Leffer. Nu e o capodoperă, dar e foarte catchy, e comercială, poate prea comercială. Dar are ceva în ea care te face să o asculți pe repeat. Ceea ce fac de azi-dimineață, și am dat-o mai departe și prietenilor din lista de facebook, care au îndrăgit-o. Când am auzit-o, am crezut că e interpretată de un solist din afară, dar când colo, tipul e român toată ziua. Plus că Anthony Icuagu, a regizat clipul. Care arată bestial. Niște cadre foarte faine. Omul e foarte bun în ceea ce face și știe cum să scoată partea frumoasă din tot!
Despre piesă ce să mai zic, doar că va fi unul dintre hit-urile cu care vom fi răsfățați la radio. Are 101% să fie  piesa verii 2013. Pe mine m-a prins. Și o ascult chiar în timp ce scriu! 
O să o împătășesc și cu voi! So, lets go commercial this summer! 

http://www.youtube.com/watch?v=hxwlKOwN2Cc

Please follow and like us:

4 Comments Add yours

  1. Am ascultat-o de doua ori, prinde , dar nu tine mai mult de doua zile.

  2. Andrei spune:

    Dle. Răzvan Jecan Daniel, de asta e comercială! 😛 Și e catchy!

  3. Deeb spune:

    Imi place clipul insa piesa nu ma prea incanta. Poate suna altfel cand e ascultata pe o terasa cu o limonada rece in mana 😛

  4. Andrei spune:

    da, dar mie nu știu de ce-mi place! pt că e o prostie comercială! dar uite că e atrăgătoare! și DA, clipul este bestial! Iguacu scoate tot ce e mai bun din poveste! este un regizor foarte bun! sunt curios unde au filmat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.