Florena: ”Mi-a fost greu să fac un top. Foarte multe piese bune anul acesta”

on

Am lansat o provocare printre artiștii din România care au avut contact sau nu cu Eurovision-ul, să își alcătuiască un top 10, iar piesele cărora le-ar da 12, 10 și 8 puncte să explice de ce. Care este factorul ce i-a determinat să facă asta. Prima care a răspuns afirmativ este senzația Selecției Naționale de anul trecut, Florena, ce a ocupat poziția a treia în finala din Baia-Mare cu piesa ”Behind the Shadows. Frumoasa interpretă a mărturisit că i-a fost extrem de dificil să aleagă doar 10 piese. Am rugat-o ca la primele 3 locuri să-și motiveze alegerea! Sunteți curioși cum arată topul ei?

1.Anja Nissen – Where I am Danemarca: O piesă bine construită, îmi place linia melodică combinată cu vocea ei care, deși puternică, transmite foarte bine sensibilitate și putere. Îmi dă senzația de piele de găină, are toate ingredientele necesare pentru a fi prima în topul meu!

2. Isaiah Firebrace- Dont Come Easy-Australia: O piesă extrem de sensibilă care mă face să o ascult. Are un timbru vocal extrem de frumos, o voce plină, puternică și pătrunzătoare! Melodia, vocea și imaginea lui merg perfect împreună!

3. Salvador Sobral-Amar Pelos Dois- Portugalia: Îmi place această piesă pentru că e altceva, e interesantă cu influențe clasice datorită căror eu văd piesa cu potențial pentru un loc bun. Are o calitate aparte și o nebunie în același timp. Se vede că Salvador simte și trăiește fiecare notă muzicală din piesă. Liniștea și prezența lui mă calmează și mă fac să zâmbesc!

4. Timebelle-Apollo-Elveția

5. Ilinca și Alex Florea-Yodel It-România

6. Brendan Murray- Dying To Try-Irlanda

7. Nathan Trent-Running On Air- Austria

8. Kristian Kostov-Beautiful Mess- Bulgaria

9. Manel Navarro-Do It For Your Lover-Spania 

10. IMRI- I Feel Alice- Israel

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.