Feli: ”Eurovision-ul este un festival fain. Nu exclud posibilitatea de a participa cândva”

Feli, artista ce a  devenit cunoscută majorității oamenilor datorită colaborării cu Puya la piesa ”Vreau să te sun”, povestește despre  lucrurile importante din viața ei cum ar fi Vocea României sau despre cum o imita pe Whitney Houston sau Mariah Carey. Vă invit să citiți un super interviu cu frumoasa ardeleancă.

Reporter: Salutare Feli! Cum ai petrecut de sărbători? Ai vreun ”ritual” de la care nu te abați de sărbători?

Feli: Servus! Mi-am petrecut Crăciunul acasă în Sebeș cu familia și Revelionul cu trupa mea The TM Groove cântând. Nu pot spune că e un “ritual” ,e un musai să merg acasă de Crăciun.

Reporter: Hai sa vorbim puțin despre cariera ta. Când ai început să cânți? Ce îți plăcea să cânți când erai copil?

Feli: Am început să cânt de mica. Țin minte că puneam un taburet în fața oglinzii din baie, mă urcam pe el ca să mă văd și cântam Whitney Huston și Mariah Carey de mama focului cu engleza unui copil de 6 ani!

Reporter: Povestește-mi, cum erai când erai copil? Ce îți plăcea să faci?

Feli: Când eram copil îmi plăcea să cânt, să fac scenete de teatru cu prietenele mele în spatele blocului, să mă joc de-a vânzătoarea de cărți și să fac oamenii din jurul meu să râdă.

Reporter: Pentru public, ești cunoscută datorită piesei „Vreau să te sun”, un duet cu Puya. Cum a evoluat cariera ta de atunci?

Feli: Cântăcitul în viața mea merge wayback, când făceam colaborări cu artiști hip hop underground și puneam piesele pe net.. E o muncă de peste 12 ani și pot spune cu mana pe inima că atât eu că și om simplu cât și artist am evoluat prin lecțiile pe care mi le-a oferit viața… să zicem. Am evoluat mult profesional și sufletește și simt asta încă de ceva ani, doar că nu conștientizez de multe ori prezentul, poate că mă copleșește reacția oamenilor atât de minunată! Nu știu, nu aș putea să-ți răspund exact exact cum am evoluat de atunci până acum în punctul în care mă aflu!

Reporter: Ai fost la Vocea României. Cum ți s-a părut experiența? Ai mai repeta-o? Ai rămas prietenă cu colegii tăi de acolo?

Feli: A fost o experiența pe care o recomand în primul rând pentru suflet. M-a ajutat să cresc mult eu cu mine. Am rămas prietenă cu foarte mulți colegi din sezonul meu. Colegii de atunci îmi sunt acum dragi prieteni.

Reporter: Crezi că te-a ajutat experiența de acolo?

Feli: Cu siguranță

Reporter: Ai fost întrebată de-a lungul timpului dacă vrei să mergi la Eurovision. Ai de gând să încerci în Selecția Națională?

Feli: Am primit extrem de multe mesaje cu întrebarea asta și mă bucur că oamenii îmi scriu și îmi propun atât Eurovision-ul cât și alte concursuri de afară sau propun să fac cover după X, Y, Z artiști pe care ei îi iubesc, însă deocamdată mă rezum la ce vor oamenii să audă cântat de mine pe pagina mea și las Eurovision-ul pe când simt.

Reporter: Care este părerea ta referitoare la acest concurs? Te gândești la vreo rețetă? Dacă te-ai înscrie ce piesă crezi că te-ar reprezenta pe tine ca persoană? Baladă sau ritmată? 

Feli: Nu aș putea spune… Ar trebui să fie un amestec de genuri de piese în una singură ca să cuprindă ceea ce cred eu că m-ar reprezenta.

Reporter: Eurovision; un festival cu o amplă istorie. Ce piese îți plac ție și pe care le mai asculți?

Feli: Da, Eurovision-ul este un festival super fain. Acum îmi vine în minte momentul Alionei Moon care mi-a bucurat urechile tare.

Reporter: Ce înseamnă pentru tine fericirea?

Feli: Fericirea pentru mine înseamnă liniștea sufletului meu, sănătatea celor dragi și chicotelile bebelușilor, printre alte fericiri!

Reporter: Dacă ai avea o super putere, care crezi că ar fi aceea?

Feli: Să zbor. Ca să pot merge acasă la ai mei în Sebeș în fiecare zi macar câte puțin și să vizitez întreg Globul Pământesc.

Reporter: În opinia ta, ce trebuie să faci pentru a te menține în industria muzicală românească?

Feli: Să fii tu. Nu ca să te menții în industria muzicală, doar ci și în viața de zi cu zi. Să fii tu fără măști, autentic.

Reporter: Un duet de vis pentru tine ar fi cu?

Feli: O listă interminabilă cu artiști de afară, dar și de la noi. Acum sufletul îmi spune să-și scriu Smiley. Categoric cu el aș face un album întreg sau… mai multe albume.

ReporterPiesa care ai ascultat-o pe repeat în ultimele zile.

Feli: Paloma Faith – Just be.

Reporter: Feli într-un singur cuvânt

Feli: Sinceritate. Că din păcate sau nu și asta face parte din Feli.

Reporter: Ce piesă le-ai dedica celor care te apreciază și te susțin necondiționat?

Feli: Creioane Colorate și nu pentru că e piesa mea, ci pentru că este o piesă scrisă din inimă pe care să ți-o dedici în primul rând ție, să-ți mulțumești ție că ești puternic și ai grija de tine, piesa pe care o poți dedica celui sau celei căreia simți să îi spui ”Mulțumesc” atunci când cuvintele pier în fata emoțiilor. Să fiti iubiți și sănătoși și vă mulțumesc că ascultați muzica mea!


Cea mai nouă piesă a lui Fely: Creioane Colorate

Colaboarea cu Puya: Vreau să te sun

Please follow and like us:

2 Comments Add yours

  1. Foarte bun interviul !!! Felicitari Andrei !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.