Eurovision+ Dansez pentru tine= Locul 3

Aseara m-am uitat si eu la „Dansez pentru tine”. Mare greseala!!!! De ce? Am asistat la o nesimtire crunta din partea Pro TV-ului. Acuma sa nu-mi veniti sa-mi spuneti ca sunt impartial ca nu sunt, pentru ca trebuia sa fii de o nesimtire crasa sa faci asa ceva. Fiind seara semi-finalei, a trebuit sa plece o echipa. Si ghiciti? Paula Seling dupa dansuri la care a luat numai note de 10, alaturi de partenerul ei, Tudor Moldoveanu au iesit pe locul III. Sincer asa ceva nu e posibil. Publicul telespectator nu a vazut prestatia celor doi? Nu au votat dupa cum a notat juriul perechile? Si cazul lui Tudor este la fel de grav ca si al lui Alexandru Lica, partenerul Adelei Popescu. Pana acum asa ceva nu s-a mai intamplat. Publicul a fost in acord cu juriul. Doar sezonul trecut daca nu ma insel, in cazul Iulianei Luciu, care a fost luata peste picior de partenerul ei juriul si-a schimbat parerea despre caz oricat de grav ar fi fost. Dar acum ce s-a intamplat?
Cornel Patrichi, de-a lungul a mai multor editii a specificat ca unii din membrii juriului favorizeaza pe cineva. Ceea ce s-a intamplat aseara cu notarea lui Mihai Petre a fost doar o fatada, pentru ca el stia ca Paula si Tudor aveau sa plece. Notele au fost acordate, doar de dragul de a fi date, pentru ca nicio echipa nu mai putea intra la duel. Am fost dezamagit de ceea ce s-a intamplat si am realizat e nevoie doar sa ai un nume cu rezonanta si e tot ce conteaza.
Cat despre Strunila, a fost impins in finala. Cum sa ajungi aici cand a tinut-o dintr-un duel in altul.
Voua vi se pare corect ceea ce s-a intamplat?

Please follow and like us:

2 Comments Add yours

  1. ioneltorac spune:

    Nu! Cum dracu sa mi se para corect! Vorbeam de unul singur cand am aflat rezultatul! Pai si Dansez pentru Tine si Eurovision sant in aceeasi categorie a „manariilor”. La Eurovision se voteaza geo politic si la dansez pentru tine se voteaza dupa interesele trustului Pro. La Eurovision am avut noroc ca Paula si Ovi au avut o piesa foarte buna si am primit puncte din partea tarilor scandinave, pentru ca Ovi este si cetatean norvegian. Tarile scandinave niciodata nu au acordat Romaniei puncte la Eurovision pana anul acesta. Si daca Paula si Ovi nu reprezentau Romania la Eurovision ci erau din o tara vestica europeana cred ca cu piesa playing with fire castigau lejer Eurovision-ul. Din pacate vorba lui Badea „Traim in Romania…” sau Paula s-a nascut in Romania din pacate.

  2. Andrei spune:

    @ioneltorac, mie nu mi-a venit sa cred cnd am vazut ca ei au trebuit sa plece. nu era logic si normal sa fie asa. din ceea ce am urmarit eu la emisiune de-a lungul timpului a fost ca notele juriului influentau INTOTDEAUNA votul publicului. acum nu stiu ce s-a intamplat. mi-a lasat un gust amar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.