Dragi nesimțiți ai facebook-ului…

Dragi nesimțiți ai facebook-ului și nu numai. Aflați dragii mei că dragostea nu se consumă pe facebook, pe mess sau pe alte rețele de socializare. Credeți-mă, nu e nimeni curios să afle că tu, piți mică și bronzată ți-ai scos sponsorul mult mai mare decât tine în club, ca să-ți moară ”dujmancele”, să vadă cartierul și prietenele tale cât de bazată ești tu cu animăluțul tău. Că te-a scos la club cu BMW lui alb! A… stai, nu mai preferi prinții pe cai albi! A… îi preferi pe cal, dar sub capotă și nu unul, ci sute! Un prinț mai pensat și epilat decât tine! Dar, vai, el este un mascul feroce care te incită maxim! Bravo ”fathă”!
Crezi că interesează pe cineva unde faci tu check-in? Poți face și ”cec aut”! Nu ne interesează că tu eșți la plimbare cu prietenele tale prin sat să vă ascundeți după garduri ca să fumați toate o țigară slim!
Dacă-ți schimbi poza de profil și primești o 100 de like-uri te crezi mai bazată? Da, există mulți lăbari care dau ”laic” dacă o văd pe una în sutien sau doar în chiloți! Vai ce fericire! Le-ați făcut ziua mai bună! Bravo vouă!
Dacă tot puneți descrieri pozelor, puneți ceva ce să aibe legătură cu poza. Imaginează-ți tu stând pe buda de la țară, iar la descrierea pozei ”Pentru unul sunt permisă, pentru restul interzisă”. A… voi sunteți abstracte? Statusurile nu se scriu cu @, 3 etc!
Din nefericire am în lista de facebook oameni care cerșesc like-uri pozelor! Fraților, deveniți mai inteligenți dacă aveți multe like-uri pozelor! Bine ar fi să fie așa! Din păcate nu e!!!
Unora ar trebui să li se interzică accesul la internet!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.