Despre autor

Absolvent de jurnalism. Și de master. Tot în jurnalism. Producție Media. 32 de ani.  Idealist prost care încă mai crede în umanitate. Obsedat fără leac de Eurovision. Îndrăgostit de Cluj-Napoca, orașul ce m-a adoptat, orașul ce m-a învățat să fiu om într-o societate, orașul ce m-a învățat să vorbesc, să tac sau să îmi susțin punctul de vedere.

Balanță- reprezentat perfect de această zodie. Paranoic uneori. Îmi place să fac totul ca la carte, îmi place ca lucrurile să fie făcute corect. Nu suport ipocriții, mincinoșii, oamenii care promit și nu fac ceea ce zic. Niciodată nu promit nimănui nimic, iar dacă o fac, mă asigur că ceea ce zic pot să și fac.

Psihologul clasei în liceu. Centrala de informații.Toți plângeau pe umărul meu. Un fel de guru al clasei de filologie. Introvertit de fel, extrovertit cu prietenii apropiați. Nu îmi fac prieteni foarte ușor. Prietenii actuali pot să-i număr pe degetele de la o mână. Romantic, boem.

Uneori implicarea e prea mare din partea mea și ajung să sufăr. Cred că asta te face mai puternic. Fiecare suferință are scopul ei.

Motto-ul meu în viață: ”Everything happens for a reason”(Totul se întâmplă cu un motiv, nimic nu e la voia întâmplării)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.