Delia se lasă ”Pe aripi de vânt”

Suersă foto: https://www.facebook.com/OfficialDelia

Delia Matache face parte din categoria cântărețelor ce se reinventează mereu. Cunoscută publicului datorită formulei de succes N&D, care a spart topurile muzica la început de mileniu 3, cu piese ca ”Vreau să plâng” sau ”Vino la mine”. Nu cred că există vreo peterece sau petrecere cu temă retro în care piesele astea să nu fie prezente.

După despărțierea de Nick, cariera Deliei a mers mai departe, cunoscând mai și mai mult succes. Anul trecut, cam în aceeași perioadă a lansat piesa ”Doar pentru tine”, o baladă despre care declara la momentul lansării că a fost scrisă din experiența personală. Este bine știut că lucrurile venite din experiențe personale au o altă aură și ajung mai repede la sufletele oamenilor.

Aseară, artista a lansat o altă baladă, așa mai rock, ce se numește ”Pe aripi de vânt”, o poveste transpusă în versuri despre doi îndrăgostiți care s-au despărțit din motive stupide și nu mai știu nimic unul de altul. Povestea transpusă în imagini are loc în cadrul unui circ, iar Delia schimbă o grămadă de costumații! Pentru nelămuriri legate de acest aspect, adresați-vă Iuliei Albu.

Azi dimineață a cântat live la Morning ZU, dar a fost live și la ZU TV, unde a declarat că nu a fost extrem de încântată de piesă la început. A afirmat că a fost insistent sunată de cei de la Kazibo Music, Naguale sigur vă spune multe, și s-a dus la studio, doar să facă un act de prezență și să nu refuze. Ceea ce inițial se părea a fi un refuz, se dovedește a fi o piesă ”hitoasă”, probabil va fi piesa toamnei 2014.

Din punctul meu  de vedere, piesa e genială, cu versuri ce ajung unde trebuie, exact la inima ascultătorului. Sunt absolut convins că fiecare dintre noi s-a aflat la un moment dat într-o situație despre care piesa vorbește!

Audiție plăcută, dragilor! Eu am asculta-o azi de cel puțin 20 de ori! Bravo #Dilia

Please follow and like us:

One Comment Add yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.