Cum sa ajungi intr-o secunda in Cuba cu BAC-ul!!!!!!!

De doua zile incoace alt subiect la stiri in afara de Bac nu se mai prezinta! Ca vai, au picat Bac-ul pe capete! Dar oare de ce? Parintii arunca vina pe profesori, profesorii pe parinti, elevii pe profesori si pe faptul ca nu au putut copia. Stau si ma intreb, oare in 4 ani de liceu oamenii care au luat de la 4 in jos la limba romana chiar nu au stiut nimic, nu au citit nimic? Pai atunci cum au trecut prin liceu si au ajuns la acest examen? Hai ca la matematica si la fizica si chimie mai inteleg, dar la limba romana chiar sa nu fi stiut nimic? Asa ceva e de neconceput!!!! Eu am terminat acum doi ani un liceu teoretic, la un profil de filologie, dar la romana am invatat pe rupte, insa a fost in van, pot spune, caci am luat o nota destul de mica, insa la contestatii mi-a dat punctajul maxim, iar cel care s-a ocupat de contestatii mi-a spus cu cea mai mare seninate posibila ca meritam 9.75. Am ramas masca cand am auzit acest lucru, cum dracu’ e posibil asa ceva, sa iti mai spuna si in fata cat meritai defapt. Este o situatie maronie…In fine, am treccut peste, insa cu greu, dar asta e situatia in tara noastra.
Sunt apolitic, sa se inteleaga asta din capul locului, insa chiar nu vad care e vina lui Basescu, cum a afirmat un alt politician din partidul rosu. Adica cum, e de vina Base ca pruncii nu au invatat? Trebuia sa mearga la fiecare acasa si sa ii verifice daca sunt sau nu pregatiti? Altii dau vina pe sistem, si bine fac, ca e bolnav, irecuperabil inca din 1990 cand domnul „Mai draga…” a fost inscaunat ca si presedinte. In fine, daca as sta sa dezbat aceste teme politice pe care, de altfel le urasc, asa cum am urat ceea ce am studiat si in facultate in anul I, la atelier de presa scrisa, dar si ceea ce voi face in anul III, la Jurnalism politic.
Un lucru e cert, liceenii nu mai invata cum se invata acum 2 sau 3 ani, dovada sta si perlele pe care profesorii le-au gasit in lucrari. Asa ca haideti sa nu mai fim ipocriti sau mai simplu spus, absolventii, impropriu spus sa nu mai caute tapi ispasitori, caci ei se fac singurii vinovati de esecul Bacalaureatului din acest an!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=638Z3ftcpaQ]

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.