Cristina Vasiu: ”Multe piese bune, dar care vor fi lasate pe dinafara. Mi-a fost greu sa fac un top”

on

Provocare lansată către artiștii din România să alcătuiască un top 10 pentru Eurovisonul a ajuns și la Cristina Vasiu, de două ori finalistă în cadrul Selecției Naționale din 2015 și 2017. Aceasta a mărturisit că i-a fost greu să facă un top doar cu 10 piese pentru că este de părere că sunt piese extrem de puternice anul acesta. Zarurile au fost aruncate, așadar, haideți să vedem cum arată topul Cristinei!

  1. Artsvik-Fly With Me-Armenia: Din punctul meu de vedere, piesa asta are tot ce îi trebuie. Voce și show! Ar fi minunat să câștige, pentru că au pachetul eurovisionistic. Toate sunt puse cap la cap și formează un tot unitar și frumos. Ce sa mai zic de vocea ei clară și cristalină. O prezență frumoasă care sper să fie cât mai sus și de ce nu să câștige!

2. Ilinca și Alex Florea-Yodel It-România: Cred că suntem gura de aer fresh din acest concurs. Mihai Alexandru a nimerit-o de data asta și mi se pare o piesă originală. Elemente de rap și yodeling nu cred că va mai aduce prea curând cineva la Eurovision. Sperăm la o clasare cât mai bună!

3. Lindita-World-Albania: Anul acesta Albania a trimis o fată cu o voce extrem de bună și puternică. Îmi dă un feeling bun, mesajul e frumos. Îmi place foarte tare cum se joacă cu acutele, se vede că profi. Are un timbru deosebit!

4. Jana Burčeska-Dance Alone- F.Y.R Macedonia

5. Demi-This Is Love-Grecia 

6. Triana Park- Line- Letonia

7. Isaiah Firebrace- Dont Come Easy-Australia

8. Alma-Requiem-Franta 

9. Suntroke Project-Hey Mamma-Moldova

10. Koit Toome și Laura-Lost in Verona-Estonia

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.