Cristina Vasiu: „Eurovision-ul nu mai reprezintă o prioritate pentru mine acum”

on
IMG_8996
Credit foto: Traian ManuCristina Vasiu, frumoasa hunedoreancă ce a ajuns în finala Selecției Naționale din 2015 de la Craiova povestește ce a făcut după concurs, dar și ce surprize le pregătește fanilor săi. Aceasta a intrat în competiție cu „Nowhere” și a terminat pe locul 8. Mai jos, puteți citi un super interviu cu frumoasa artistă!

Reporter: Bună Cristina. Cum e acum, la mai bine de o lună  de la Eurovision? Ce ai făcut în această perioadă?

Cristina Vasiu : Salutare! La o lună si ceva de la Eurovision mă bucur de primele zile de primăvară însorită. În perioada asta m-am relaxat, am fost pentru câteva zile acasă, la Hunedoara, și m-am întors în studio unde lucrez la următorul meu single.

Reporter: Ești obișnuită cu competițiile. Cum ți s-a părut Selecția Națională?

Cristina Vasiu: Da, sunt antrenată pentru asemenea situații. Selecția Națională nu este diferită de toate celelalte concursuri la care eu am fost. Dimpotrivă, am întâlnit aceleași mentalități ale concurenților ca și în cazul festivalurilor la care participa tineri amatori, nu voci cu experiență. Mă întristează să văd că la finalul unei asemenea „lupte” nu știm să pierdem. E un gest de eleganța pe care noi, romanii, trebuie să-l învățam. Doar învățând să pierdem, vom reuși să câștigăm. M-am bucurat de amabilitatea și dăruirea celor din Televiziunea Română care au acceptat și au încercat la fiecare întâlnire să facă tot ce se poate pentru momentul meu. Le mulțumesc mult pentru asta și abia aștept să-i reîntâlnesc.

Reporter: Inadvertențe pe scenă. Ce s-a întâmplat acolo de fapt?

Cristina Vasiu: Au fost câteva lucruri care n-au mers așa cum trebuie pe scenă pe care le-am povestit și pe blog-ul meu (www.cristinalive.ro). Piesa a început cu o întârziere de 5 secunde, inexplicabil. Nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat, dar nici de ce. Au mai fost veșnicele probleme cu sunetul, mai exact ceea ce s-a auzit la televizor, nu a avut nici cea mai mică legătură cu ceea ce  s-a auzit pe scenă. Suficiente inadvertențe ca sa îmi pun un milion de întrebări, dar la care să nu găsesc niciun răspuns.

Reporter: Cum s-a simțit concursul din punctul tău de vedere?

Cristina Vasiu: A fost o experiență interesantă. Ai nevoie de ficat puternic să poți face față unei asemenea competiții, mai ales dacă ești novice. Orice concurs este palpitant, dar atunci când în joc este reprezentarea țării tale, încărcătura e imensă.

Reporter: În  cea mai mare comunitate de fani Eurovision din România, GRUPUL EUROVISION ROMÂNIA, ai fost declarată ”Miss Eurovision-Selecția Națională”. Cum ți se pare acest lucru?

Cristina Vasiu: Ce drăguț din partea lor. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut pe acel grup. După săptămâni în șir în care, o parte dintre ei, m-au făcut în fel și chip, e amuzant că m-au declarat miss. :)))

Reporter: Toate cele 40 de țări participante și-au ales melodia pentru Eurovision. Ai reușit să le asculți? Dacă da, care-ți place cel mai mult?

Cristina Vasiu: Nu am reușit să ascult toate piesele din concurs. Îmi place foarte mult Ann Sophie din Germania, așa că pe lângă cei de la Voltaj, eu o sa o susțin și pe reprezentanta Germaniei de anul acesta.

Reporter: Exceptând piesa ta, ce piesă/artist ai simpatizat în Selecția de la Craiova?

Cristina Vasiu: Mi-au plăcut Băieții, Tudor Turcu, Alexa Niculae și Annika de la trupa CEJ. Sunt oameni frumoși, super pozitivi și întotdeauna îmi place să stau cu oameni care au o energie bună.

Reporter: O întrebare la care mulți așteaptă un răspuns. Te vei mai înscrie în această competiție?

Cristina Vasiu: :)))Nu știam că lumea așteaptă un răspuns la întrebarea asta. La acest capitol, eu și echipa mea avem păreri diferite. Probabil ca nu voi mai participa. Am o mulțime de lucruri pe care vreau să le fac în carieră, dar care nu au legătură cu Eurovision. Mi-am dorit să le arat celor care îmi urmăresc activitatea ca se poate face spectacol altfel, într-adevăr nu m-am gândit ca vor fi atâtea „piedici” pentru momentul meu. Poate în timp se vor schimba lucrurile și îmi voi schimba și eu părerea, dar după ce am văzut anul acesta, răspunsul este nu.

Reporter: Ce noutăți pregătești celor ce te simpatizează?

Cristina Vasiu: Am intrat din nou în studio și lucrez la noul meu single. Sper că în cel mai scurt timp să vă pot spune mai multe lucruri.

Reporter: Piesa ”Nowhere” ce soartă va avea? O vei promova printr-un clip și intrare pe radio?

Cristina Vasiu: „Nowhere” a fost o piesa pentru Eurovision, dar atât. În concertele mele o veți putea asculta, lucrez ca în spectacole să pot face și momentul din marea finală, asta bineînțeles doar acolo unde organizatorii vor fi pregătiți din punct de vedere tehnic. Vreau ca oamenii să asculte cât mai mult din vocea mea, să mă descopere, să se bucure de ceea ce le pot oferi.

Reporter: În timpul pregătirilor pentru Eurovision ai adunat o armată de fani, care-ți sunt alături și îți urmăresc activitatea în mediul online. Ce mesaj ai pentru ei?

Cristina Vasiu: Îi iubesc foarte mult și fără ei tot ceea ce fac ar fi în zadar.  Mă bucură mesajele pe care le primesc zilnic de la mulți dintre ei și încerc să le răspund, deși nici dacă ziua ar avea 100 de ore, n-as reuși.

Reporter: Descrie experiența Eurovision în 3 cuvinte

Cristina Vasiu: Palpitantă, emoționantă și controversată.

Aici puteți urmări prestația Cristinei din cadrul Selecției Naționale din 2015 desfășurată la Craiova

 

Credit foto: Traian Manu

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.