Circul cel de toate zilele

collageAm și eu o întrebare de bun- simț! Când dracu scăpăm de această scursură telenovelistică din acest triunghi amoros  dintre Guță coadă de maimuță, bionse de românia aka curva tuturor maneliștilor și narcisa sălbatică ce se uită cu un ochi la slănină și cu unu la făină? Păi nu vă e rușine, Gherghe și Măruță? Vă bateți pe audiențe prezentând oamenilor niște povești grotești cu niște zerouri ale societății? Ce au făcut aceste trei persoane de au atât de multe apariții la teveu? Asta înseamnă presă pentru tine Simona Gherghe și pentru tine Cătălin Măruță? Io înțeleg că în Românica noastră scumpă și dragă, astfel de scandaluri, dar nu suntem obligați să urmărim ce fac ăștia cu viața lor. Tot ce am înțeles eu din circul ăsta pus la cale de producătorii de la Acces Direct și La Măruță e că acea narcisă îl vrea pe guță cu orice preț! Păi cretino, nu-ți ajunge că îți dă sute de euro să-ți crești plodul arogant?

Îmi doresc din suflet să ajungi la pușcărie pentru tot ceea ce ai făcut, pentru că îți meriți soarta că prea arogantă te crezi. Ieri mi-am luat inima în dinți și i-am ascultat toate inepțiile pe care le-a scos pe gura aia spurcată. Aia e o femeie sălbatică, cu care nu poți purta o conversație decentă. Poți să o oprești doar dacă îi dai o bâtă peste gura aia mare și odioasă. Asta era la acces din rect. Pe tronsonul orar, concurentul direct al lui  gheorghe  era diva supremă bionse de românia care a venit în platoul lu măruță cu capul bandajat de parcă atunci ieșise din sarcofag cu o durere de măsea. Nu înțeleg astfel de ieșiri, exact cum au făcut și acele surori ”lezbiene”, Roller Sis pentru cei care nu știu despre cine e vorba, care, după ce și-au pus țâțe noi au venit la cacatos în scaun cu rotile să spună ”că ele nu sunt lezbiene, ci așa le-au pus producătorii să spună și să se comporte ca să atragă atenția”. Bineînțeles, că prin altceva nu pot. La fel cum nu poate bionse, care a refuzat să cânte live. Pai ce pana mea de (h)artistă ești tu, și culmea ți-ai luat numele uneia dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de pe planetă când tu nu ai absolut nimic în comun cu ea, cu atât mai puțin vocea. De ce ai luat numele lui Beyonce în deșert?

Din toată povestea nu putea lipsi acest crai, acest taur comunal care face cânte-un plod peste tot pe unde merge, care ”și-a anulat concertele private din Spania să vină să medieze problema asta”. Până când o să înghițim mizeriile astea din partea antenei și pro-ului? Helăuuu, CNA-ul nu face nimic în privința asta? Adică la cât înjură narcisa salbatică și chioară nu are nimeni nimic de spus? Promovați înculturile, dar cei care duc numele țării mai departe de Europa îi dați uitării, că deh, viata lui gută e mai importantă decât orice altceva pe lumea asta! Avea Oana Roman dreptate cu unele persoane trebuie interzise la teveu cu niște amenzi de alea colosale date producătorilor care îi invită, pe aceste zerouri sociale.

În rest dați cu Xanax, că totul va fi bine!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.