Cine ar trebui să reprezinte România la Eurovision-ul din Suedia?

maxresdefaultDeși în Europa e deja forfotă cu alegerea reprezentatului pentru concursul Eurovision, la noi, deocamdată, e liniște mormântală. Reprezentanți din TVR au postat pe pagina oficială de Facebook că revin cu detalii în decursul acestei săptămâni. La noi, acest concurs are o tendință ușor negativă, deoarece românii nu sunt amatori ai acestui concurs, deși e singurul eveniment anual transmis de TVR când e lider de audiență.

Până acum s-au făcut nenumărate poll-uri, dar singurul care se pare că s-a arătat interesat, e Mihai Trăistariu, care se pregătește și amăgește fanii cu o piesă numită ”Paradiso”, iar pe unde presa îl întâlnește le cântă cuvântul! Să fie oare vorba de o selecție internă din partea TVR-ului? Sau e o nouă amăgire al artistului, care se va retrage înainte de înscriere? Rămâne de văzut!

Propunerile mele pentru Selecția din acest an(dacă va fi vreuna) ne duc spre:

 1. Ramona Nerra-My Heart is Still Winning. Un interviu cu Ramona puteți citi aici

2. Alina Eremia- A fost o nebunie. Mi-ar plăcea Alina la Eurovision, a spus și ea că vrea, dar nu neapărat cu piesa asta, deși e viabilă pentru înscriere.

3. Andra- Niciodată să nu spui niciodată. Pe Andra o aștept la Eurovision din 2007. Ar fi vis să se înscrie!!!

4. Nicole Cherry și Mohombi-Viva la Vida. Puștoaica asta bate la live multe ”dive” autohtone. Mie mi-ar plăcea să o văd la Eurovision. E tânără, fresh, live poate! Deci Nicole, hai la Eurovision!

5. Paula Seling să revină cu o baladă puternică să rupă scena în două, deși nu cred că mai vrea să audă de Eurovision.

6. Feli Donose-Creioane colorate. Feli nu exclude posibilitatea de a participa într-un viitor apropiat. Ar fi o bucurie! Un interviu cu frumoasa ardeleancă puteți citi aici

7. Diana Hetea- e una din propunerile mele, trebuie să-și ia revanșa după ce a participat în 2013

Propunerile voastre care sunt? Cine v-ați dori să plece spre Stockholm să țină steagul României sus?

Please follow and like us:

2 Comments Add yours

 1. Gabi Araru spune:

  Ramona Nerra? Cine e don’soara asta? Nu am auzit in viata mea de dansa…clar are experienta!

  La un scurt search, am aflat ca a cantat cu N. Luciu… clara treaba. Cat despre restul? Sunt ok, o voce ca a Andrei cu experienta ar merge bine!

  Noroc si toate bune, zic!

  1. Andrei Faur spune:

   Domnișoara a mai colaborat între timp cu ATB(unul dintre cei mai buni DJ din lume) și am mai fost și concurentă la Vocea Germaniei! Dă un Google cu mai multă atenție! În rest, să auzim de bine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.