Celia: ”Avem oameni talentati pentru Eurovision. Astept cu interes sa vad cine ne va reprezenta”

Celia, frumoasa hunedoreancă ce a avut colaborări cu Mohombi sau Shaggy, vorbește despre ceea ce înseamnă traiul departe de România, dar și despre pasiunea ei pentru muzică începută acum mulți ani! Pentru anul ce abia a început, artista spune că își dorește o revenire în forță!

Reporter: Salutare Celia! Ce faci?

Celia: Bună! Momentan vă salut din viitor, cum îmi place să glumesc 😊))) sunt în Australia și, deși la voi abia începe ziua, la noi tocmai ce a trecut !!!

Reporter: Ai devenit mămică și ai plecat din România. Cum e viața în Australia?

Celia: E frumos în Australia, însă România pentru mine e țara în care îmi găsesc echilibrul, cu bune și rele, eu iubesc România cu tot sufletul și îmi doresc o Românie în care oamenii să se întoarcă și în care să trăiască fericiți. Mă doare când văd diferențele și greul cu care se luptă o foarte mare parte din români. Privesc cu speranță spre viitor căci viitorul este al copiilor noștri, iar noi trăim prin ei. 

Reporter: Cum ai decis că e timpul să te muți în Australia?

Celia: Nu am decis, așa a fost să fie, ne petrecem primăvara și vara în România, iar toamna și iarna plecăm în Australia. Sunt o norocoasă într-adevăr prin faptul că pot să trăiesc în felul acesta.

Reporter: Când a avut Celia primul spectacol? Când ai început să cânți?

Celia: Eram micuță, vreo 9-10 ani, am urcat pe scena festivalului de folclor național pentru copii, am cântat alături de orchestra de la Clubul Elevilor din Deva si am câștigat locul I. Asta m-a motivat enorm și atunci am realizat că ador scena și senzațiile minunate pe care ea ți le oferă.

Reporter: Cariera ta muzicală. Ai început cu Elegance. După ce v-ați despărțit, ai luat cu asalt radiourile cu piesa ”Trag aer în piept” apoi „Soapte” sunt piese care încă mai stârnesc emoții

Celia; Anul acesta se fac 10 ani de când am fost considerată „Debutul Anului”, ar fi cazul ca acest an sa fie anul relansării mele, am încă enorm de multe de oferit și îmi doresc să las amprente în inimile oamenilor, să îi fac să se gândească la cei dragi, să le ating inima prin muzica mea și să le transmit mesaje curate.

Reporter: Ai încercat și la Selecția Națională Eurovision, dar n-a fost să fie. Mai există șanse să mai încerci într-un viitor?

Celia: Este foarte posibil, de ce nu ? 

Reporter: Un artist român cu care te-ai mândri să ne reprezinte la Eurovision

Celia: Avem foarte mulți artiști talentați în România, voci inconfundabile, adevărați profesioniști, avem din ce alege, aștept să văd cu ce surprize vom fi încântați de către artiștii care vor participa anul acesta.

Reporter: Ce crezi că îi lipsește țării noastre pentru a aduce trofeul acasă?

Celia: Pot fi șanse însă eu sincer cred că e puțin și influențat de la un nivel înalt… La fel ca la alegeri!!!

Reporter: Exceptând familia ta de aici, de ce îți este cel mai dor când te gândești la România?

Celia: România mi-a îndeplinit visurile copilăriei, Romania mi-a oferit multe momente de fericire, iubesc Romania, mi-e dor de scenă, de iubirea sinceră a fanilor, a copiilor pe care atunci când îi întâlnești la scena îi observi de multe ori tremurând și plângând de bucurie. E minunat să ai puterea de a oferi atâta fericire, doar cu un zâmbet și o mângâiere pe obraz.

Reporter: Cum e să trăiești într-o țară unde e mereu vară și poți merge la plajă în orice zi?

Celia: Poți să faci plajă aproape în fiecare zi, însă nu am timp căci nu am bona, iar băiețelul meu e plin de energie , nu prea am timp să stau relaxată la plajă. Poate doar sa alerg după el și să ne jucăm la ocean împreună.

Reporter: Cum definești tu fericirea?

Celia: Să fii iubit, să iubești, să îi ai sănătoși pe cei dragi în preajma ta și împreună cu ei sa te bucuri de ceea ce oferă viața!

Reporter: Admiratorii tăi, la ce să se aștepte în viitorul apropiat? Ai plan să lansezi ceva?

Celia: Da, în vară pregătesc relansarea. Anul 2017 este anul perfect pentru a face asta!

Reporter: Care ar fi primul lucru pe care l-ai spune celor ce te admiră dacă ai avea posibilitatea să îi aduni pe toți într-o zi într-un singur loc?

Celia: Vă mulțumesc pentru tot, pentru fiecare gând bun și pentru apreciere. Mai apoi aș cauta să transmit ceea ce cred că este extrem de important ca toți sa ne reamintim! Căutați în suflet sa găsiți mereu lumina. Lumina e iubirea și iertarea, e ghidată de legea binelui, acea parte a sufletului nu știe ce e ura, invidia, răutatea, parșivitatea, ea e guvernata de corectitudine, blândețe și bunătate. Odată ce poți sa te ancorezi la aceea parte a sufletului, vei avea puterea sa schimbi multe, vei arunca sacul imens de pe umeri și de acolo ușor, usor lucrurile se vor schimba! Va doresc din inima tot ce-i mai bun !!! Cu iubire, a voastră Celia!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.