Cei 12 participanți ce au câștigat un bilet în finala din 8 Martie

eurovision-generic-logoMomentul așteptat a sosit! TVR a selectat din aproape 100 de piese 12 care s-au calificat direct în finala din 8 Martie ce va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova. A început cea mai frumoasă perioadă din an, aceea în care nebunia Eurovision atinge cote maxime. Așadar, 12 artiști cunoscuți, dar și mai puțin cunoscuți se vor ”lupta” pentru a câștiga voturile fanilor pentru a câștiga ”beletul” spre scena din Viena, Austria.După o ascultare, se pare că nu va fi o finală mediocră! Dar nu mai are farmecul celor din 2005, 2006, când artiști mari se băteau să concureze!

1. Luminița Anghel-A Million Star; Așadar Lumința nu mai are nevoie de nicio prezentare. Baladă puternică, voce pe măsură. Are nevoie de un show la fel de tare și să nu mai țină cont de sfaturi de styling de la neavizați, cum a făcut în 2013, în prima semifinală în care a cântat!

2. Trupa Băieții- Dragoste în lanțuri; Sincer eu nu am auzit de ei. Un boyband ce-mi aduce aminte de anii 90 ca sound. Piesa nu-mi place. Sunt la început de carieră, așa că Eurovision este o rampă bună de lansare!

3. Aurelian Temişan feat. Alexa – Chica Latina; Piesa asta sună deplorabil! Din punctul meu de vedere e de umplutură în Selecție! Cred că a fost aleasă să nu acuze iar că artiștii din vechea generație nu mai sunt băgați în seamă. Iar spaniola lui este horror! Cum a trecut piesa asta? Păcat de Alexa! Nici beat pe plajă n-aș dansa pe piesa asta!

4. Voltaj – De la capăt; Băieții nu mai au nevoie de nicio prezentare! Însă piesa asta nu e de Eurovision. Îți dă un feeling așa, de tristețe, când ți-e dor de cineva. E mișto, îmi place, însă tradusă în engleză nu va mai avea farmec! Însă, sunt sigur că vor fi votați!

5. Blue Noise – Love won’t run away; Sincer am căutat, dar nu știu cine e această fată. Și nici nu-mi place piesa. Acele elemente de dubstep sunt șterse!
https://www.youtube.com/watch?v=hmzU434tRD4

6. Rodica Aculova – My Light; Nu a fost admisă în Moldova și a depus piesa în România!Piesa e de Disney, de Princess Sofia! Seamănă foarte mult cu o piesă din finala Suediei, Jessica Andersson! Fanii Eurovision știu despre ce vorbesc. Vocea ei sună promițător. Vreau să aud ce poate live!

7. Cristina Vasiu-Nowehere; Cristina cântă de multă vreme. A câștigat Mamaia, a fost la Vocea României și a avut piese pe radio, alături de DJ Sava. Are potențial piesa asta!

8. Tudor Turcu- Save us; El a câștigat X-Factor. Mie-mi place piesa asta! Mă bucur că a revenit în concurs și cu o piesă bună!

9. CEJ-We were in love; Solista de la Rednex, vocea inconfundabilă! Îmi place piesa, dar parcă aduce prea mult a ”Wish You Were Here”.

10. Lara Lee-Superman; Larisa a fost concurentă la X-Factor și cântă extrem de bine! Ea a mai fost în Selecție în 2012, T&L și au cântat frumos piese ”Twilight”! Iar piesa asta are un sound așa mai actual! Se numără printre favorite!

11. Ovidiu Anton-Still Alive; Mă mir cum de mai ești ”Still Alive”. Oare nu s-o fi plicitisit de atâtea selecții în care a fost? Eu unul cu siguranță sunt satul de el! Aceleași piese pe stilul lui ce te adoarme!,

12. Super Trooper-Secret Place; Aoleu, piesa asta e retro. Nu mai suntem în 1980! Poate mergea în Selecția Daneză! Nu-mi place deloc! Dădea bine în Sister Act! Boogie-Woogie!

Așadar, voi cine credeți că va câștiga dreptul și onoarea de a ne reprezenta și de a reprezenta mai bine zis România pe scena din Viena?

[polldaddy poll=8652654]

Please follow and like us:

One Comment Add yours

  1. Ionut Jianu spune:

    Luminita Anghel merita sa ne reprezinte!! Piesa e superba! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.