Călătoria Eurovision-Mini interviu Alexa și Temi

11009882_10153732034473146_4632043235722726687_n
Alexa, Temi și Mihai Alexandru sursă foto: facebook Alexa

Nu mai e un secret de multă vreme faptul că eu sunt fan înrăit al Eurovision-ului. Anul 2015 a fost pentru mine, se pare anul în care visul meu a devenit realitate și am ajuns să văd pe ”viu” un astfel de spectacol. Deocamdată doar la nivel național, însă timpul nu-i pierdut. Am reușit să prind și câțiva artiști la interviu, iar primii ”luați la întrebări” au fost Alexa și Aurelian Temișan. Doi oameni excepționali, pe care m-am bucurat enorm să-i cunosc.

Reporter: Salutări Alexa și Temi. Felicitări că ați ajuns în finală. Ce transmite piesa voastră?

Alexa: Bună dispoziție, veselie, optimism. Toate lucrurile bune care există.

Temi: Avem colegi care au piese bune și au creat din emoție. Piesa noastră este atât de veselă încât nu ne dorim altceva decât energia pe care o transmitem noi să rupă bariera oricărui ecran de televizor, indiferent că e plat sau vechi, de ăla alb negru.

R.: Credeți că aveți pachetul câștigător?

Temi: Formula este cu siguranță câștigătoare. Am lucrat cu Mihai Alexandru care e veteran al acestui concurs și știe să fie mereu cu un pas înainte în a compune pentru un astfel de concurs. Cu Alexa care a scris și texte până acum și care a mai participat la Selecție și cu mine care n-am frică de scenă, mai ales că sunt la mine acasă la Craiova.

Alexa: Nici eu nu am frică de scenă, trebuie menționat și asta!

Temi: Faptul că suntem la mine acasă, nimic nu ne poate sta în cale!

Reporter: Alexa, tu ai mai fot în competiția Eurovision. Cum ți se pare atunci și acum?

Alexa: Având în vedere că am fost acum 5 ani, și atunci aveam emoții și eram foarte fericită să fiu pe scenă, acolo în Bucrești. Acum  e la fel, Abia așteptam să ajung pe scenă. Ce se va întâmpla mai departe nu știu. Cert e un lucru, că vom face show.

Reporter: Temi, tu ai mai fost la Eurovision. Cum e acum, în comparație cu ce a fost atunci?

Temi: Pe vremea aia nu trăgeam șnururi pe care să le înregistrăm. E adevărat că nici performanța nu era la nivelul de azi și nici din punct de vedere al televiziunilor și al felului în care se filmează, comparativ cu ce e acum. E o competiție ca oricare alta, sunt aceleași emoții ce îi guvernează pe concurenți. Unii sunt puțin mai stresați, în funcție de ce își impun. Eu mă uit la Alexa și văd relaxarea, concentrarea și dorința de a intra pe scenă pe care o am și eu atunci când mă pregătesc să intru pe scenă.

Reporter: Un mesaj pentru cei de acasă

Alexa: Sper ca show-ul nostru să vă fi plăcut și sperăm că am adus puțină veselie în concurs.

Temi: Să nu vă deziceți din a asculta muzică bună, să nu faceți rabat de la muzica de calitate și printre melodiile de suflet pe care le ascultați de acum să se numere și Chica Latina!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.