Bianca Rus la vot

1bianca
sursa foto: facebook Bianca Rus

De multe ori m-am întrebat de ce unii au drept de vot? Că habar n-au despre ce e vorba. Este și cazul ”celebrei” Biancăi Rus, care, probabil, cei mai mulți dintre voi o știți de pe la Cârcotași. Da, cea cu ”Afrodiciace”, acele ”big buildings”, ”bag” sau că ”lebedele au înghețat pe lac la minus zero grade”. Ca orice cetățean cu drept de vot a fost și ea prezentă la urne duminică însoțită de cățelul ei, îmbrăcată în piele. Ea, nu cățelul! Și cu mai puține kile în minus. Ea, nu cățelul! Ceea ce e trist e că ea habar n-avea ce se votează. Vorbea de numărul deputaților și senatorilor. Și pe deasupra e și (h)artistă. Spre norocul ei că are voce cât de cât, dar are niște versuri, mamăăă!!!

Diva la vot
https://www.youtube.com/watch?v=Frqvws0Yhko&app=desktop

Diva și ale ei minus zero grade

Diva și piesa de rezistență

Și plăcerea mea vinovată, piesa ”Piți”. Din păcate varianta video nu mai e pe net. Dacă o gășiți voi, vă rog să îmi spuneți!
http://www.trilulilu.ro/muzica-dance/new-2013-bianca-rus-piti-feat-danezu

Please follow and like us:

2 Comments Add yours

  1. pascu spune:

    eu chiar o apreciez pai mai cretiule si voi toti si-a batut joc a la carte fata ? DE CE ? va raspund gindeste ca deputatii si parlamentarii satai parerea mea?? CAPIS/?

    1. Catalin spune:

      Duduie, dumneata esti mai proasta decat prevede legea. Esti o analfabeta! Tu nu te uiti cum scrii?Presimt ca esti una de aia plecata la produs in Italia pe o punga de seminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.