Aldo Blaga isi continua ”calatoria” in finala Eurovision Romania

Aldo Blaga, un tanar talentat din Ardeal a trecut prin furcile caudine ale Selectiei Natioanale Eurovision Romania 2019. Aldo, cunoscut publicului de la noi, a fost concurent la Vocea Romaniei si X-Factor. Emoțiile pentru el au fost prelungite deoarece publicul a fost cel care i-a asigurat un bilet in finala. Ce a declarat după ce s-a numarat intre finalisti, puteti citi in mini-interviul de mai jos.

Reporter: Aldo, cum te simti la Eurovision, dat fiind faptul ca tu ai experianta a numeroase concursuri

Aldo Blaga: Sincer, n-am crezut niciodata in viata asta ca o piesa compusa de mine o sa aibe mai mult succes decat o chestie interpretata de mine. Este o chestie benefica pentru mine si-mi doresc sa continuam pe trendul asta. Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, salut toti fanii de pe grupurile de Eurovision si multumesc tuturor celor care au crezut in mine.

Reporter: Ai trecut de un hop important si greu. Pentru finala la ce te-ai gandit?

Aldo Blaga: Avand in vedere ca semifinala asta a fost ca o finala, sper si-mi doresc sa am succesul de aici si acolo. Avand in vedere ca acolo intervine juriul international, lucrurile se schimba putin pentru ca deja gandim lucrurile la nivel european, dar fiind si Australia in joc, putem vorbi de nivel mondial. Cam asta imi doresc, sa ofer o prestatie cat mai buna. Publicul sa fie alaturi de mine in continuare, sa se pastreze si calitatea sunetului oferita aici.

Reporter: Iti propun un exercitiu de imaginatie. Tu esti acum spectator. Pentru ce piesa ai vota?

Aldo Blaga: As vota mai multi. Pe Laura, Linda, Olivier Kaye, neaparat si pe Letitia cu Daina si pe Ester Peony.

Reporter: Hai sa mergem mai departe. Doar o singura piesa pe care ai vota-o

Aldo Blaga: Doar o piesa… Am vazut si la public ce impact are, fara doar si poate,  as vota-o pe Laura Bretan. O spun ca mi-e draga, noi ne stim de multa vreme. Am iesit la masa, la plimbare in America, ne stim bine. Mi-ar placea sa reprezinte Romania, dar numai si numai in ideea castigarii marelui trofeu. N-as vrea sa mearga si sa ia un loc mai jos de 1

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.